Om oss

Vi som initierat arbetet med Magasinsgatans vänner och utvecklingen av den här hemsidan är Gert Wibe, Magasinsgatan 13, Pekka Niemi, Magasinsgatan 2 / Ekebygatan 1 och Östen Hansson, Magasinsgatan 7.

Vidare så har vi fått ta del av en stor mängd fotografier genom Tjalle Forsberg som varit mycket tillmötesgående med att hjälpa oss.

En hel del information kommer också från länsmuseets arkiv i Västerås.

För att vår hemsida skall bli ännu mer innehållsrik så uppskattar vi alla bidrag vi kan få i form av tidningsurklipp, gamla eller nya foton som kan platsa och vi kan scanna dessa och returnera original till ägaren. Olika rapporter som rör gatan och dess historia tar vi också gärna emot. En och annan anekdot kan ju också vara trevlig att publicera, förutsatt att vi inte publicerar något som kan upplevas kränkande eller opassande.

För att samla ihop den information som kan vara lämplig att publicera så rekommenderar vi i första hand att ni skickar oss ett e-postmeddelande till adressen nedan. Naturligtvis kan ni kontakta nån av oss om ni har nån fundering eller fråga. Kontaktformuläret på hemsidan går ju alldeles utmärkt att använda också.

När pandemin förhoppningsvis ger med sig så ser vi också fram emot att träffas rent fysiskt vid någon av fastigheterna på gatan för att ha trevligt och diskutera Magasinsgatan !

E-postadressen till vår förening är : magasinsgatansvanner@gmail.com